HISTORIEN OM NYBO KJØKKEN
tre generasjoner Tangen i trebransjen

Kortreiste kjøkken, bad og garderober av god kvalitet til fornuftige priser

Frode Tangen, daglig leder

Nybo kjøkken er leverandør av moderne kvalitetskjøkken til en pris som passer de fleste. Alle våre kjøkken har materialer og tilbehør av beste kvalitet. Hengsler, skinner og innredning kommer fra de ledende leverandørene på markedet. Vi har et godt og variert utvalg av modeller å velge blant.

Våre kjøkkenkonsulenter har mange års erfaring fra kjøkkenbransjen. De hjelper deg gjerne med med å velge modell samt det å få utnyttet akkurat din romløsning på best mulig måte. Vi er behjelpelig med tegninger og design av ditt nye kjøkken, og tilbyr også montering på stedet om det skulle være ønskelig. Hos oss vet vi hva det vil si å ta vare på kunden gjennom hele prosessen, slik at du som kunde kan føle deg trygg.

Ta turen innom vår butikk, eller ring og gjør en avtale med en av våre konsulenter om du ønsker hjemmebesøk.

Nybo kjøkken gjør kjøkkenhandelen enkel og trygg!

Historien om Nybo Kjøkken

Tre generasjoner Tangen i trebransjen: Leif Tangen startet opp møbelproduksjon i en nedlagt trevarefabrikk på Tyristrand i 1953. Den gangen var produksjonen hovedsaklig veggseksjon i teak «Veggen de Lux», som var en suksess fram til tidlig på 1970-tallet.

Etter Leifs død i 1976, overtok sønnene Eivind og Bjørn Tangen. Etter en lang periode med «Veggen de Lux», satset sønnene på en kombinasjon av møbler og kjøkkenfronter.

Fra 1979 ble det kun kjøkkenfronter i produksjonen. Firmaet het Ringerike Møbel og Trevare AS, – og utviklet seg til å bli en betydelig leverandør av heltrefronter til de største kjøkkenprodusentene i Norge. På det meste hadde bedriften over 80 ansatte og var en lokal arbeidsplass av betydning.

Tredje generasjon Tangen, er Frode, sønn av Bjørn Tangen. Frode har virkelig gått gradene i kjøkken- bransjen via sin oppvekst i og rundt fabrikklokalene på Tyristrand. Han startet som kjøkkenmontør og deretter som selger hos Trebo Kjøkken AS på Geithus.

Nybo startet først som en avdeling av Trebo Kjøkken, men er i dag etablert som et eget selskap. De holder til i de samme lokalene som Ringerike Møbel og Trevare gjorde på Tyristrand.

Her er Frode Tangen daglig leder og har vært med fra starten. Frode er med på å videreføre det hans farfar startet opp i sin tid og er full av entusiasme og iver. Nybo Kjøkken har opparbeidet et renomme som en leverandør som er til å stole på og har gjennom generasjoner opparbeidet en erfaring som kommer godt med på veien.

Prosessen med Nybo kjøkken

Fra idé til installasjon følger vi deg hele veien! Les om hvordan vi hjelper deg å virkeliggjøre kjøkken, bad, garderobe og vaskerom!

1

Nær og personlig

Når du som kunde besøker oss, får du personlig kontakt med en av våre dyktige kjøkkenkonsulenter. Dette er en person som er med deg gjennom hele prosessen. Hos oss får du svar på spørsmålene dine og vi vil veilede deg gjennom valget av kjøkken, bad eller garderobe, med tilbehør og alt som trengs i valget du skal ta. Ved hjelp av våre kjøkkenkonsulenter, får du de rådene, innspillene og den hjelpen du trenger for å å en best mulig løsning innenfor de rammene du har.

2

Hjemmebesøk

For alle som bestiller kjøkken, bad eller garderobe, tilbyr vi hjemmebesøk. Dette er en del av pakka, som gir oss en riktig bilde av hvordan det er hjemme hos deg. Det sikrer at målene blir korrekte og at resultatet med alt ferdig montert - blir perfekt!

3

Planlegging ut fra ditt behov

Det er viktig å tenke ordentlig på hvilket behov du har, slik at våre kjøkkenkonsulenter kan bruke sin erfaring me då finne best mulig løsning. Derfor er det fint for deg som kunde å komme med hva du trenger, hvilket areal du har til disposisjon og hvilken budsjettramme du har. Ut fra dette lager vi sammen en plan og oversikt. Alle bestillinger behandles og produseres etter at du har gjort avtale med oss, av dyktige montører som kan sitt fag. Vi er fleksible og finner løsninger som dekker akkurat dine behov!

4

Montering

Alle skrog og dører/fronter til kjøkken, bad og garderobe fra Nybo, blir satt sammen på vår fabrikk på Tyristrand. Dette gjør at vi har full kontroll på kvaliteten på monteringen og gir produktene akkurat den stødigheten og holdbarheten som du som kunde krever.

5

Hjemlevering til rett tid

Ferdigmonterte moduler kjøres hjem til deg av våre medarbeidere. Dette kommer sammen med alt annet du har besilt av tilbehør slik at bestillingen er komplett ved leveranse. Vi er opptatt av å levere til avtalt tid.

6

Installasjon hjemme

Du kan gjerne velge å montere kjøkken, bad eller garderobe hjemme - ELLER du kan velge å bestille en montør fra Nybo som gjør jobben. Montørene våre er erfarne og dyktige, noe som gjør at de kan montere på en rask og effektiv måte. Velger du en av våre montører, er du sikret at arbeidet blir riktig og godt utført. Spør oss om et tilbud på installasjon hjemme om du er interessert i det!

7

Garanti

Nybo jobber hele tiden for at alle monterte skrog skal være solide og av høy kvalitet. Det vil allikevel være mulig at ting som vi ikke har kontroll på, skjer. Av den grunn, gir vi våre kunder en garanti på alt vi leverer. Hør med din kjøkkenkonsulent om hvilke garantier som gjelder dine produktene fra Nybo.

Generasjoner med gode håndverkstradisjoner