Nybo kjøkken

PRIVATPROSJEKT MED NYBO

Arne Evjen

Hos Arne Evjen har Nybo levert kjøkken, bad og garderobe. Se hvordan resultatet ble i en fantastisk toppleilighet midt i Hønefoss sentrum.

Oppdatert 16.07.2024

Mesterbygg Ringerike er utbyggeren bak boligprosjektet på Glatved mellom Riddergården og Hønefoss skole. Her slo Arne til og kjøpte toppleiligheten på 222 kvadratmeter, fordelt over to plan.

Utendørs er det 80 kvadratmeter med svalgang og balkonger i tillegg til en storslagen takterrasse utenfor den øverste etasjen.

Det å gå fra en romslig enebolig på over 400 kvadratmeter til leilighet, gjorde at Arne valgte å starte med stort sett blanke ark.

Han kan ikke få fullrost Siw Ørpen som har bistått med både interiørvalg og gjennomgående lyssetting. Siw er en trygg og stilsikker person å lene seg på og hun har svært god greie på det hun driver med.

Gjennom hele prosessen med byggingen av leiligheten, var Siw en viktig del som interiørarkitekt og lyskonsulent.

Arne kom tidlig inn i hele prosjektet og har ikke bare kjøpt en leilighet, men bygget en leilighet helt fra bunnen av. Han har fått være tett på alle leverandører og håndverkere som har gjort at han har kunnet påvirke og få leiligheten akkurat som han ønsket. Dette er mannen som like gjerne gikk for full pakke og har kjørt løpet helt ut, inkludert usynlige høyttalere i takene i alle rom.

Mesterbygg har vært fantastiske og latt han styre prosjektet selv med et tett og godt samarbeid mellom alle parter. Det er stort sett bare skryt å høre fra Arne om alle de ulike partene i byggeprosessen.

På et tidlig tidspunkt fikk Arne høre om Nybo kjøkken via Mesterbygg Ringerike. Han og interiørarkitekt Siw dro til Tyristrand og startet dialogen med Nybo for å se på muligheter og løsninger. Det gjennomgående ønsket var å gå for kvalitet, og etter litt frem og tilbake ble de enige om de ultimate løsningene. Resultatet har blitt enda mer enn han kunne drømme om!

I kontakt med Nybo, fikk daglig leder Frode Tangen og kunde Arne en veldig tett og god dialog. –Frode er en fantastisk person som jeg hadde store forventninger til, sier Arne. Når det kom så langt som til monteringen i leiligheten, fikk også Nybos montører en god kontakt med kunden som igjen gjorde at helhetsinntrykket ble så bra.

Jeg kan varmt anbefale Nybo som leverandør av både kjøkken, bad og garderobe. Det beste resultatet kommer av en tett og god dialog!

Arne Evjen, kunde

Montørene er usedvanlig dyktige, de innfridde forventningene og Arne har bare godt å si om hele prosessen. At han oppgraderte løsningene og fikk et lekkert kjøkken, to flotte bad, walk-in-closet i eik og en stilig entré-løsning, ble resultatet. I tillegg har Nybo stått for en spesiallaget barløsning oppe i toppetasjen.

Helheten har blitt usedvanlig bra, og Arne har ingen ting å utsette på Nybo som leverandør. Han har gjennom et langt arbeidsliv erfart at om man får til en god dialog og viser hverandre tillit, blir resultatet som regel som ønsket. Arne er opptatt av viktigheten i å bruke lokale leverandører når de er konkurransedyktige på kvalitet, service og pris. I «prosjekt toppleilighet» har Arne oppnådd å benytte gode lokale leverandører og fått en leilighet som gir stor trivsel.

Her bor han svært sentralt, han ser utover elva som renner gjennom byen, han har en enestående utsikt utover Hønefoss, samtidig som det er rolig og et godt sted å trekke seg tilbake til etter hektiske dager på arbeid. Arne er heldig og kan ofte spise middag på jobb, men liker å ha et godt utstyrt kjøkken uansett – ikke minst gir det mulighet til å invitere gode venner og familie. Her kan de samles rundt et romslig spisebord og nyte en spesielt flott leilighet på toppen av byen.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.