Nybo kjøkken

Utvalg som skaper særpreg

Vi leverer garderobeløsninger med alle frontene du finner i vår modelloversikt for kjøkken. I tillegg har vi et enormt utvalg av knotter og håndtak, samt innredning som kurver, skuffer, skinner og stenger, som tilsammen skaper en garderobe som avlaster og fungerer til formålet og samtidig ser bra ut.

Garderobe med skyvedører

Om du har skråtak eller full høyde så er skyvedører en perfekt ordensskapende løsning for en fleksibel garderobe. Skyvedører har mange fordeler, du fyller ikke rommet og det skjuler tingene dine. Et rom i rommet som skaper orden og oversikt.

Gå inn i garderoben

Mange har drømmen om en walk-in garderobe, som på mange måter en en perfekt garderobe. Full oversikt over alt du har samlet på ett sted. En opplevelse av å skjemme seg litt bort samtidig som man skaper en uovertruffen oversikt er en perfekt kombinasjon!

Valgfrie fronter

Med valgfrie fronter og et gigantisk utvalg innredning, knotter og håndtak, kombinert med vår ekspertise innen tilpasning kan gi deg skapløsninger du ikke visste var mulig. Skap med dører er en klassisk og praktisk oppbevaring som passer alle rom.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.