Benkeplater

La benkeplaten sette prikken over i-en på kjøkkenet ditt!

Ingenting brukes så mye på et kjøkken som benkeplaten. Derfor er det viktig at du trives med den og at den er av så god kvalitet at den tåler daglig bruk.

Blant våre kvalitetsleverandører finner du blant annet Horn Bordplader og Natursteinmontering AS.

Laminat

En solid og klassisk benkeplate i et stort antall farger og overflater. Laminat tåler røff bruk og er svært slitesterkt.

Kompaktlaminat

For en tynn og vakker benkeplate som samtidig er utrolig sterk og hygienisk, skal du se til kompaktlaminat.

Silestone

Silestone er et komposittprodukt som består av 95% kvarts og fargepigmenter, som ved hjelp av harpiks som bindemiddel støpes til en unik plate. Overlaten er ikke-porøs og derfor mer motstandsdyktig mot flekker og merker enn for eksempel granitt.

Corian

Corian er et vakkert og varig materiale uten synlige skjøter. Benkeplater av Corian får du i mange ulike farger, mønstre og tykkelser.

Materialet er godt egnet både for kjøkken og bad.

Dekton

Dekton er 20mm tykke keramikkplater som fremstilles under svært høye temperaturer, noe som gjør platen til en meget hard, robust og slitesterk plate som tåler nesten alt. Keramikk er syre- og baseresistent.

Heltre

Heltre-benkeplater er klassiske plater som tåler å slipes ned hvis det oppstår skader. Med en rask oljebehandling holder platen seg fin. En heltre benkeplate får et vakkert særpreg over tid, og er med sitt naturlige syreinnhold bakteriehemmende og hygienisk.

Naturstein: granitt og marmor

Granittbenkeplater er som skapt for kjøkken. Granittens tette struktur betyr at den er sterk og tåler mer væske enn de fleste andre materialer, samtidig som den krever veldig lite vedlikehold.

Av marmor får du eksklusive benkeplater som med sine årer og fargespill gir et vakkert utseende. Marmor krever en høyere grad av forsiktighet enn benkeplater i granitt og kompositt, men er til gjengjeld som et smykke i kjøkkenet.