Innredning

Skuffer og skap slik det passer deg.

Finn drømmekjøkkenet, og gjør det fullkomment med den rette innredningen. Det er først når du tar i bruk kjøkkenet, og alle de gjennomtenkte løsningene fungerer, at du blir virkelig fornøyd. Hvordan du organiserer innvendig i skap og skuffer spiller stor rolle for utnyttelsen av kjøkkenet. Vi har alle de smarte løsningene for en enklere hverdag!

Skuffeløsninger

Våre skuffer kommer fra en av verdens ledende produsenter. Solide løsninger som tåler belastning og tøff bruk over tid. I tillegg er selvfølgelig innredningen smart, velorganisert og utnytter plass og ergonomi på en god måte.

Smart avfallshåndtering

Vi har gode løsninger for sortering av restavfall i benkeskap. Du kan til og med få montert inn motor som åpner døren automatisk.

Skap(plass) i skuffer og skap

Vi har løsningene som gjør at du slipper å klatre i høyden, samtidig som du utnytter plassen i skap og skuffer fullt ut. Det finnes løsninger for høyskap så vel som benkeskap og skuffer, og vi hjelper deg å finne løsningen som passer ditt kjøkken.

OFTE BRUKT, UTE AV SYNE: Skap til kjøkkenmaskiner og annet du vil gjemme bort, men bruker ofte. Skapdøren har praktisk oppløftsfunksjon.

NÅR DU SLIPPER Å LETE: Praktisk krydderinnsats til skuff, lett å stable samtidig som man beholder full oversikt over innholdet i skuffen.

ET SKAP FOR ARBEIDSHESTEN: Alltid tilgjengelig, men ute av syne når den ikke brukes: en smart oppløftshylle for kjøkkenmaskin.

ORDEN I SKUFFENE: Innvendig i skuffer er det lurt å bruke mulighetene som ligger i oppdeling som gir deg god orden.

Benk hele veien inn i skapet

Praktiske uttrekksløsninger for enkel tilgang til utstyr du bruker mye. Eller hvorfor ikke la benkeplaten gå hele veien inn i skapet? Gjem bort det du bruker ofte, men som du ikke vil se hele tiden.